Sazlıpınar Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2021-2022 LGS ilçe birincisi Buse GÖKBAŞ

Saatler: 08.30---15.20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak 4006 Bilim Fuarı, Robotik Kodlama ve Yazılım Uygulamaları
Proje Çalışmaları: Tubitak 4006 Bilim Fuarı "Ben Okuyorum, KOP Okuyor" KOP Projesi Gençlik ve Spor Bakanlığı Destekleme Programı ( Gençlik Topluluğu Projesi) Okulun Yıldızları Projesi Değerler Ağacı Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning School EcoSchool (Yeşil Bayrak) Selfie Pilot Uygulama Okulu

WEB - https://sazlipinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SAZLIPINAR MAH. ŞEHİT BAYRAM ALKIŞ CAD. NO: 33/2 KARAPINAR / KONYA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Konya merkeze 75 km, Karapınar İlçe merkezine 35 km olan yerleşim merkezi 2010´da mahalle statüsüne kavuşmuştur.

Adres - SAZLIPINAR MAH. ŞEHİT BAYRAM ALKIŞ CAD. NO: 33/2 KARAPINAR / KONYA

Ulaşım Öğretmenlerimiz Konya ve Karapınar´dan özel araçlarla ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 35 kilometre,il merkezine 70 kilometre uzaklıktadır.